2012 års vinnare i Laxfestivalen Karlshamn                   2012 års Laxakung

Några bilder från torsdagen den 10 maj 2012

Landning av fisk pågår.                                                                              Kön för invägning.

Vacker fisk.                                                                                             Några av dagens fiskar.    

 

 

 

Bilder från Laxfestivalen i Karlshamn den  19 maj 2011

 

Kön till invägningen.                                                                                    Dagens vinnare med Lax på 18,36 kg.

 

Bilder från fredagen den 20 maj                                                                 

Lycklig landning med grov fisk                                                                    Invägningskön var längre i dag.

En fin Laxöring                                                                                           Fantastiskt fina laxar landades.

Dagens största                                                                                            Gänget som ser till att allt funkar.         Seppo, Peter, Nicklas, och Glenn.

 

 

   Vinnarleende                                                                                           med EM pokalen.

 

EM. Pokalerna utdelade, tredje till vänster andra i mitten och första plats till höger.

 

Bilder från lördagen den 21 maj 2011

Vinnarna med Laxakungen.                                                                          Några av dagens fiskar.

Laxakungen med buckla och priser.                                                              Första pris och vandringspriset.

 

  Vad döljer sig i boxen.                                                                               Nöjda trollingfiskare.